בדיקות ברזל ותפקודי כבד

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

21/06/2020 | 23:18 | מאת: עמית

הי דוקטור. גבר בן 33. פעיל בעצמי בתחום הבריאות, ואשמח לחוות דעתך המקצועית בנושא הבא. CBC- שקטה בדיקה לתפקודי כבד. Alt - גבוה מהנורמה 57 ברזל- תקין. פריטין - 340 שלילי CMV Hepatitis B/C שלילי מה המלצתך לאור הנתונים, אשמח לחוות דעת נוספת. תודה מראש.

21/06/2020 | 23:21 | מאת: עמית

מציין כמובן שכל הבדיקות דם האחרות הקשורות לתפקודי כבד יצאו תקינות.

לגבי פריטין-מעט מוגבר אך לא באופן משמעותי ואין צורך להמשיך לברר. לגבי תפקודי כבד-השאלה לא בתחום ההמטולוגיה.

מנהל פורום המטולוגיה