תלסמיה- שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

10/02/2020 | 18:37 | מאת: ת

הגדילה שלי נעצרה בגלל כמות הברזל שקיבלתי ובגלל זה אני נמוך... האם המחלה יכולה להשפיע על עקרות באיזשהו אופן? כי אם הגדילה נעצרה אולי גם ההתבגרות המינית נעצרה? תודה

הסיפור לא ברור לי וקשה לענות דרך המחשב. באיזה סוג של טלסמיה מדובר ומדוע קיבלת ברזל?

12/02/2020 | 00:29 | מאת: ת

תלסמיה בטא מג'ור... קיבלתי ברזל כי אני אנמי... אני מקבל הרבה ברזל... ואני יעבור בקרוב השתלת מח עצם... הפסקתי לגבוה בגלל הכמות ברזל אני מטר וחצי... האם יש בעיה בפוריות שלי האם הפסקתי להתבגר מינית גם?

מנהל פורום המטולוגיה