בבדיקת פקטור 7 יצאו ערכים נמוכים מהנורמה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

29/12/2019 | 15:38 | מאת: ארז

שלום, הבן הבכור שלי בן 19 לפני ניתוח קוסמטי של הצמדת אוזניים. נידרשנו לבצע בדיקות לקרישת דם ,ושקיבלנו את התוצאות הן לא היו תקינות ואז נידרשנו לבצע פקטור 7. התוצאות: PT SEC 18.8 PT% 63 INR 1.32 APTT 40.1 APTTr 1.34 FACTOR 7 25.2 מה משמעות התוצאות? האם ניתן לבצע את הנחיתוח? האם יש צורך בהערכות?

לא ברור אם לממצא של פקטור 7 נמוך יש משמעות ואין התאמה בינו לממצאים בבדיקת תפקודי קרישה. יש צורך ביעוץ המטולוגי מסודר.

מנהל פורום המטולוגיה