ספירת דם כאבי גב ושרירים בגוף וחולשה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

03/08/2018 | 16:19 | מאת: טארק

Rbc's 6.03 Nutophils % 43.8 Monocytis % 11.3 בדרך כלל הערכים אצלי נורמלים בנוסף כאבי גב ושרירים בגוף חולשה ומעט סחרחורת כבר 3 ימים ללא חום מה הפרשנות של הבדיקה עם הסימפטומים ? תודה

בספירת התאים הלבנים יש להסתכל על הערכים האבסולוטים ולא על האחוזים.

04/08/2018 | 02:45 | מאת: טארק

קראתי בגוגל שכאבי גב ואגן יכולים לנבוע כתסמין לסרטן הדם בבדיקות שלי התסמינים החריגים הם אלה . זה מעיד על משהו או שאני בריא מבחינה הזו ?

על מנת לדעת אם ספירת הדם היא תקינה יש לראות את הבדיקה במלואה. כאבי גב יכולים להיות ביטוי למחלה במח העצם, אך זו בוודאי אינה הסיבה הנפוצה לכאב גב.

מנהל פורום המטולוגיה