ברזל נמוך המוגלובין גבוה

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

11/06/2018 | 14:20 | מאת: מיכל

עקב ברזל ופריטין נמוך לקחתי ברזל 3 חודשים לאחר הפסקה של חודשיים בבדיקה מאתמול להלן תוצאות- ברזל -54 פריטין- 37 טרנספרטין- 269 המוגלובין -15.1 המטוקזיס -46.4 שאר בדיקות ספירת דם תקינות 1. האם עלי להתחיל לקחת שוב ברזל ? אם כן באיזו תדירות ומינון ? 2. האם ההמוגלובין שהוא גבוה והמטוקרזיס גם זה מחשיד? 3. באם התחיל לקחת תוסף ברזל האם זה לא יעלה לי גם את ההמוגלובין שהוא כבר גבוה? 4. האם ערכים אלו משפיעים על נשירת השיער? תודה מראש

מדובר בערכים תקינים. אין חסר או עודף ברזל.

12/06/2018 | 06:02 | מאת: מיכל

תודה מה לגבי ההוגלובין שהוא קצת גבוה 15.1 וכן המטוקריט שהוא 46.4 שהוא מעל התקן במכבי . האם אני צריכה המשך בירור ?

מנהל פורום המטולוגיה