בדיקת קרישיות

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

09/04/2018 | 13:43 | מאת: שרית

שלום ד"ר, אני בת 33 ועשיתי בדיקת קרישיות לפני כניסה להריון - PT-INR 0.99 PT-SEC 11.9 PT % 98% APTT-sec 40.8 אני רוצה להיות שקטה שאין לי תסמונת APLA . האם הבדיקות הנ"ל יכולות לאשר שאין לי את התסמונת או שאני צריכה לבצע בדיקות נוספות ? אם כן , איזה בדיקות נוספות ? תודה, שרית .

על מנת לאבחן תסמונת APLA בשאלה של יתר קרישיות יש לבצע שלוש בדיקות: לופוס אנטיקואגולנט, אנטי קרדיוליפין ואנטי בטא 2 גליקופרוטאין.

מנהל פורום המטולוגיה