ניתוח החלפת מסתם קבלת חוות דעת

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

21/09/2016 | 19:11 | מאת: דרור לוי

שלום רב, אישתי בת 53 הומלצה ע"י כירורג לב לבצע החלפת מסתם, מטבע הדברים קיים חשש גדול, כעת אנחנו רוצים לקבל חוו"ד נוספת (אולי עדיף יותר מאחת) בכדי לקבוע בוודאות שאכן צריך להחליף מסתם, אשמח לקבל את התייחסותכם לשאלות הבאות: 1. האם יש רופאים מומחים רק לביצוע ניתוח החלפת מסתם ? איך אדע במי לבחור, מה המלצתכם ?. 2. האם נכון / מומלץ לבצע את הניתוח ללא ניסור בית החזה (קראתי שקיימת שיטה חדשה בנושא). בתודה מראש. דרור לוי

26/09/2016 | 15:05 | מאת: ד"ר איתן שניר

לידיעתך, יש מומחים לכל דבר ברפואה, החלפת מסתם הינו ניתוח לב פתוח מקובל עי כל מנתח לב חסרים פרטים כדי לענות על שאלותיך: על איזה מסתם מדובר, ישנם מסתמים שונים בלב שלנו. מה גיל החולה שזקוקה לניתוח תודה

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה