שאלות לקראת ניתוח מסתם

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

26/06/2016 | 00:27 | מאת: לאון

שלום, אני בן 30 ומתוכנן לעבור בקרוב ניתוח לתיקון/החלפת המסתם האורטלי. ברצוני לברר 2 סוגיות: א. האם קיימת קבוצת תמיכה (פיזית/אינטרנטית) של מטופלים לקראת ולאחר ניתוח מסתמים? אני מחפש מקום להיוועץ בו באנשים שעברו חוויה דומה ויכולים לספר על החיים שאחרי. ב. הבנתי שקיים מכשיר ביתי לבדיקת דם לערכי inr. האם מומלץ? אם כן, האם קיים עבורו סבסוד ע”י ביטוחי הבריאות הפרטיים? תודה

26/06/2016 | 09:46 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום , לא ידוע לי על קבוצה אינטרנטית, קיים מכשיר לניטור INR בבית, ישנה תציד אופציה של למסתם לא מכאני, ואז לא תהייה חייב בקומדין כל חייך.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה