חיפה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

05/02/2015 | 10:21 | מאת: סבטלנה

שלום רב.... במהלך אשפוזי בבי"ח לאחר ת.ד. היה לי סיבוך של P.E מסיבי , עברתי החייאה וניתוח לב פתוח להוצאת קרישי דם מעורק הריאה . המוסד לביטוח לאומי לא קבע לי נכות לעניין זה ... האם מגיעים לי אחוזי נכות כתוצאה מהניתוח עצמו שלא נותר ממנו אלא צלקת בחזה ? תודה

06/02/2015 | 22:37 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום רב, השאלה אם מגיעים לך אחוזי נכות תלויה במחלות ובניתוחים המופיעים ברשימת האבחנות של הביטוח הלאומי. אם הניתוח לא מהווה סיבה לאחוזי נכות (לדברי הביטוח הלאומי) שווה לבדוק האם את זכאית לאחוזי נכות מסיבות אחרות (האם היתה ירידה בתפקוד הלב לדוגמא?) בהצלחה, ד"ר איתן שניר

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה