חזה אוויר ספונטני

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

22/12/2013 | 01:07 | מאת: אפי

שלום,לפני כחצי שנה היה לי אירוע שלא יכלתי לנשום וכאבים עזים ונאלצתי להתפנות לבית החולים,שם נאמר לי שיש לי חזה אוויר ,נתנו לי לנשום קצת חמצן ויום למחרת הייתי בבית . לאחרונה אני מרגיש כאבים בנשימה שוב שהולכים וחוזרים מעין כאבים כאלה כמו שיוצאים מהבית ב 5 בבוקר בשיא הקור וקשה לנשום וממש כמו שהרגשתי לפני החזה אוויר . זה הולך ובא וחוזר חלילה . האם לצפות לעוד התקף כזה של חזה אוויר והאם אסבול מזה כל חיי ומה בעצם אתם ממליצים לי לעשות? כמובן שאני מודה שזה לא תחליף לייעוץ רפואי פרונטלי וכו' ;) תודה מראש.

19/01/2014 | 14:51 | מאת: ד"ר איתן שניר

שלום, סליחה על האיחור בתגובה אנו ממליצים על ביצוע CT חזה ללא חומר ניגוד עם חתכים דקים של פסגות הריאה על מנת להעריך את מבנה הריאה לאחר ביצוע הבדיקה ממליצים על ייעוץ עם כירורג חזה ניתן לקבוע תור למרפאתנו במספר - 03-9376666 בברכה,

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה