חום לאחר ניתוח לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

20/05/2013 | 18:22 | מאת: שרית

שלום רב אמא שלי בת 67 עברה לפני שבועיים ניתוח החלפת מסתם אורטאלי+ מעקף אחד. היום בצהריים התחילה לרעוד והסתבר שיש לה 38 חום. רופא המליץ על מתן אקמול ומנוחה. האם אחרי שבועיים על אף הכאבים והחולשה יש צורך לפנות לחדר מיון? יש סיבה לדאגה? אני רוצה לציין שבבדיקות דם נמצא המוגלובין נמוך והיא החלה לקבל ברזל. מלבד זאת כל המדדים תקינים. תשובתך המהירה אודה

20/05/2013 | 23:35 | מאת: ד"ר ארז שרוני

שרית, חום לאחר ניתוח לב בכלל ומעל ל 38 מעלות מלווה בהצטמררות לאחר החלפת מסתם בפרט מחייב (!!!) בדיקה והערכה מעמיקה במיון של בית החולים בו עברת את הניתוח. בברכה ובהצלחה, ד"ר ארז שרוני

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה