שאלה לדוקטור בינימין מדליון

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

22/01/2012 | 20:26 | מאת: נטשה

שלום דוקטור, אבי סובל מלב שלא מתפקד ב100 אחוזים ואי ספיקת כליות עקב. כמו כן השמנת יתר. עליו לעבור ניתוח מעקפים כי כל עורקים ללב סתומים. מה רמת הסיכון לניתוח כזה?

23/01/2012 | 08:42 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

שלום רב, קשה להתייחס לרמת הסיכון ללא ירידה מעמיקה לפרטים הרפואיים. ירידה בתפקוד הלב וירידה בתפקוד הכלייתי בהחלט מעלים את הסיכון הניתוחי אך לא מהוים הוריית נגד. להערכה מדויקת צריך יהיה לפגוש את אביך ולעבור על המידע הרפואי. אם אתם מעוניינים ניתן לפנות למזכירות מחלקת ניתוחי לב בבלינסון 03-9376701

23/01/2012 | 08:42 | מאת: ד''ר בנימין מדליון

שלום רב, קשה להתייחס לרמת הסיכון ללא ירידה מעמיקה לפרטים הרפואיים. ירידה בתפקוד הלב וירידה בתפקוד הכלייתי בהחלט מעלים את הסיכון הניתוחי אך לא מהוים הוריית נגד. להערכה מדויקת צריך יהיה לפגוש את אביך ולעבור על המידע הרפואי. אם אתם מעוניינים ניתן לפנות למזכירות מחלקת ניתוחי לב בבלינסון 03-9376701

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה