לא מתאושש מניתוח לב פתוח כחצי שנה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

21/02/2011 | 08:28 | מאת: מתיתיהו

מבקש עזרה דחופה. עברתי נתוח לתקון מסתם והחלפת האורטה. עקב חום לאחר הניתוח טופלתי בפרדיזון, אח"כ קולכיצין, אח"כ אימורן.בעל תסמונת מרפן. מאז לא מתפקד. חלש מאוד עם תופעות של חום בערבים. עתה נגמלתי מכל התרופות במאמץ אדיר. לא מתפקד לחלוטין.הבדיקות תקינות סי.ט. לב,ראש,אברים פנימיים. כל הגוף מלא אקנה לאחר הגמילה.ללרופאים אין תשובה ולי קשה. אנא תשובת מומחה דחוף

22/02/2011 | 12:08 | מאת: ד"ר ארז שרוני

שלום, אכן נשמע כמהלך קשה. נראה שטופלת ל PPS שהינה דלקת שאינה זיהומית לאחר ניתוח לב - תופעה שאינה נדירה לאחר ניתוחים. גם התופעה כמו גם מגוון התרופות שקיבלת יכולים לגרום לחולשה הקיצונית שמימנה ,לדבריך, אתה סובל. הצעתי, חזור לקרדיולוג ו/או המנתח, הם אלו המכירים את ההיסטוריה הרפואית בצורה הטובה ביותר והיועץ בהם. בברכה, ד"ר ארז שרוני

22/02/2011 | 12:15 | מאת: ד"ר ארז שרוני

1. מרפאת י"לד 2. קרדיולוג מטפל ריכוז תוצאות וטיפול ע"י רופא משפחה. בברכה, ד"ר ארז שרוני

22/02/2011 | 12:16 | מאת: ד"ר ארז שרוני

22/02/2011 | 22:00 | מאת: מתיתיהו

תודה על תגובתך אך למנתח קשה להגיע ולקבל את התיחסותו אני מטופל בפנימית כאשר מידי פעם הם מידעים את המנתח. אך עדיין לא נמצא פתרון הולם לחולשה הנוראית ולתופעת החום העומד על 37.6מידי ערב ולאקנה שהתפשט בכל הגוף.נותנים לי תמיפלו ורוליד ושולחים הביתה. התחושה שלי שלרופאים אין תשובה והמנתח נותן לנו להבין שהוא את חלקו בסיפור סיים בהצלחה. איך יש לי חום עם הכל תקין בבדיקות. האם זה תגובת הגמילה מתרופות או מהאקנה או רק עניין של זמן. (חצי שנה של סבל)

23/02/2011 | 20:43 | מאת: מתיתיהו

אודה לך על תגובתך למצבי. אף רופא לא מצליח לפרש את החום מידי ערב 37.6 לאן מומלץ לפנות אני ממש מיואש מאפיסת הכוחות.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה