הרגשה כללית גרועה לאחר ניתוח מעקפים חמישה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

08/10/2020 | 14:42 | מאת: טובה

שלום עברתי לפני חודשיים ניתוח 5 מעקפים ועדיין מרגיש חולשה כללית כאב בכתפיים ידיים ובצד הלב עושה הליכה כל יום בקושי רב האם זה תקין תודה

שלום איני מכיר את פרטי הניתוח שלך כמו את מצבך והממצאים (תפקוד יום יומי ותפקוד הלב) לפני הניתוח. ככלל, ישנם מטופלים שלוקח להם קצת יותר זמן לחזור לתפקוד רגיל מאשר אחרים וזה בסדר, אך אם התפקוד הכללי ותפקוד הלב היו תקינים לפני הניתוח אין סיבה ממשית לחולשה קיצונית או אי יכולת לבצע מאמצים קלים כגון הליכה ועל כן הייתי חוזר למחלקה/ לקרדיולוג המטפל להמשך בירור לתלונות הנ"ל כמו גם לשלול סיבות אחרות שאינן קרדיאליות. מאחל רפואה שלמה ד"ר ארי ניימרק

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה