אפשרויות שונות להחלפת מסתם

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

20/09/2020 | 23:49 | מאת: לבלב

בן 35 עם מום מולד בלב, עומד לפני ניתוח להחלפת מסתם אאורטלי והאורטה העולה. המשקל הגבוה ביותר עבורי בהחלטה איזה סוג מסתם לבחור הוא תוחלת חיים והימנעות מניתוח לב פתוח נוסף ולכן עד כה הייתי בנטייה לבחור במסתם מכני אבל לאחרונה קורא על פרוצדורת רוס ושהתוצאות שלה טובות מאוד גם אם הניתוח מעט מסובך יותר. אשמח לשמוע דעתך בנושא.

שלום רב שאלתך מצויינת וניתוח ע"ש ROSS בהחלט מהווה ניתוח מצויין עם תוצאות מצויינות במקרים מתאימים. קצרה היריעה בדף זה להסביר אודות ההבדלים ויתרונות וחסרונות של כל אחת מהאפשרויות וכמובן שכדי להגיע להחלטה צריך לדון בכל מקרה באופן פרטני. אינני מכיר לעומק את המקרה שלך ועל כן הצעתי שתגיע לביקור למרפאת אאורטה/ למחלקה להתייעצות ושם נוכל לעבור על החומר הרפואי וההדמיות שעשית ולהתייחס ברצינות רבה ולעומק לשאלותיך. מוזמן ליצור קשר ולקבוע תור 03-9376701 בברכת שנה וחתימה טובה ד"ר ארי ניימרק.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה