תיקון חזה יונה/חביתי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

12/05/2020 | 17:03 | מאת: דוד

מעל גיל 35, ברקע עקמת ע״ש שוירמן 65 מעלות. בבגרות התפתח לי חזה חביתי/יונה משני להרמת משקולות. האם ניתן לישר את בית החזה? הסיכון גבוה?

שלום ותודה על שאלתך. אכן מבוצעים ניתוחים לתיקון עיוותים של בית החזה כגון PECTUS CARINATUM- חזה יונה, בלט של עצם בחית החזה או מצב הפוך של PECTUS EXCAVATUM- חזה סנדלרים, שקיעה של עצם בית החזה. ניתוחים אלה מבוצעים בדרך כלל בגילאים מעט יותר צעירים אך לדעתי אפשרי גם בגיל שלך. תוכל לקבוע תור במרפאת חזה בטלפון 03-9376701 לצורך פגישה עם אחד ממנתחי החזה המנוסים שבמחלקינו שם תקבל הסבר מפורט על הגישות הטיפוליות לרבות הסיכונים ושאר פרטים הקשורים בתיקון הפקטוס. בברכה, ובהצלחה ד"ר ארי ניימרק.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה