אנומליה על שם אבשטיין

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

01/05/2020 | 01:21 | מאת: אבשטיין אנומלי

שלום,רוצה לדעת אם מבצעים בארץ ניתוח חרוט לתיקון האנומליה ע"ש אבשטיין?

שלום וברכה, כן, אכן מבצעים ניתוח חרוט (Cone Procedure) לתיקון אנומליה על שם אבשטיין. בתינוקות/ ילדים הניתוח מתקיים בשניידר- ניתן ליצור קשר עם ד"ר ג'ורג'י פרנקל, ד"ר גבי אמיר או פרופ' עינת בירק במכון הלב בשניידר 03-9253675. אם מדובר במבוגר ניתן ליצור קשר עם מחלקתינו (יחידת מומי לב במבוגרים במסגרת מערך ניתוחי לב וחזה) 03-9376701 לצורך קבלת פרטים נוספים. בברכה, ד"ר ארי ניימרק.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה