אי ספיקה מיטרלית SEVERE

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

12/08/2019 | 14:42 | מאת: דניאל

בן 30, סובל מאי ספיקה מיטרלית קשה (מום מולד שהדרדר משמעותית בשנה וחצי האחרנות). כשאני משנה תנוחה , זז או קם מרגיש גמו "גל סחרחורת" (לא תחושה של משהו שמסתובב ) האם ניתן הניח שקשור למסתם הפגום?

13/08/2019 | 11:29 | מאת: איתן שניר

יכול להיות קשור, יש לבצע בדיקות נוספות כדי לאמת את הקשר הזה, יש הרבה סיבות שונות ,אחרות לסחרחורת

16/08/2019 | 01:04 | מאת: אורן

שלום דניאל. אני עברתי ניתוח לב לפני שנתיים גם מפגיעה במסתם המיטרלי. ובלי קשר לסחרחורת. בשל אי ספיקת הלב אל תזניח ותעשה מעקב ובדיקות מקיפות. אולי אקו ואקו דרך הווסט. אם יש לך שאלות אתה יכול לייצור עימי קשר בטלפון 0585503109.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה