קשיי נשימה לאחר ניתוח לב פתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

03/08/2018 | 07:47 | מאת: מיה

שלום לפני 3 ימים אמא שלי ( בת 80) עברה ניתוח לב פתוח להחלפת 2 מסתמים ( מטר אלי ואאורטלי) עכשיו היא מתקשה לנשום באופן עצמוני ורוצים לבצע טרכאוסטומיה. 1. למה היא לא מצליחה לחזור לנשום לבד? 2. האם טרכאוסטומיה הוא הפתרון הכי טוב? בגילה אני חוששת שזה לא יהיה הפיך, נפשית יהיה לה מאוד קשה להסתגל לזה. כרגע היא שוב מורדמת ומונשמת.

19/08/2018 | 11:08 | מאת: איתן שניר

חולה בן 80 שעובר ניתוח לב כה גדול, ולאחר שישללו כל הסיבות לקוצר נשימה. חושב שטרכאוסטומי הוא מוצא מצויין במצבה, בהתחשב כמובן בחסר אלטרנטיבה אחרת

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה