‏הפרעות בקצב הלב לאחר ניתוח לב פתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב וחזה

30/05/2018 | 18:25 | מאת: איילת

שלום רב, אמי בת 71 עברה לפני שבועים ניתוח לב פתוח להחלפת מסתם+ צריבה בעקבות פרפורים חוזרים. לאחר 10 ימים דופק הלב הגיע לסביבות 120-140 לא סדיר ( פרפורים) טופלה בפרוקור לוריד וקרדילוק ללא הצלחה להוריד את הדופק ולהחזיר למצב תקין. היום עשו היפוך חשמלי שלא הצליח. כמו כן נאמר לנו שתפקוד הלב ירד מ55 אחוז ל 35 אחוז. כרגע מקבלת קרדיולוק 5 מג ו600 פרוקורד דרך הפה. ושוב אין תזוזה.... הדופק מהיר ולא יציב. מה ניתן לעשות? האם אפשר לחיות בצורה כזו? חייבת לציין שמצבה הנפשי של אמי גרוע כמובן נוטלת קומדין

10/07/2018 | 15:24 | מאת: eitan snir

הפרעות מסוג פרפור פרוזדורים הינה הפרעה שכיחה,עד כ-20% מהחולים, שליטה על הדופק ניתן להשיג עי טיפול תרופתי.

מנהלי פורום ניתוחי לב וחזה