גב תחתון-הקרנה לרגל ימין

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

22/02/2020 | 14:00 | מאת: אריה

בן 58 כאבי גב מזה 4 ימים עם הקרנה לרגל ימין קיבלתי זריקת ולטרן ללא שינוי בוצע CT גב שינויים ניוונים דסקאלית בין L1-S1 עם לחץ על השק בשלב זה כאבי גב עם הקרנה לרגל ימין כאבים חזקים בשוק ללא אפשרות הליכה מרובה נוטל אקוקסיה פעם ביום אבקש יעוץ כמובן לא מחייב

23/02/2020 | 10:36 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כאבי גב בדרך כלל משתפרים תוך שלושה חודשים. במידה שתהיה החמרה, ממליץ לפנות למרפאת כאב. אם יהיו סימנים של חולשת שרירים, יש לשקול ניתוח ללא דיחוי. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב