כאבי גב תחתון עם הקרנות לרגל

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

24/12/2019 | 19:43 | מאת: poli

שלום אני בן 74 מצב בריאות תקין ולא נוטל שום תרופות קבועות בידיעת רופאת משפחה חוץ ממשככי כאבים לאחרונה ROKACET+ שאני משתדל לא להגזים גם בגלל שזה לא עוזר הרבה בעבר ניסיתי בהמלצת רופאת כאב תרופות כגון DULOXETINE (CYMBALTA) וגם PREGABALIN )LYRICA) את הCYBALTA גם ניסיתי פעמיים שניהם לא ממש עזרו וגרמו לכל מיני תופעות לוואי כמו עצירות במיקרה של הסימבלטה ועלייה במשקל במיקרה השני מה שהביאו אותי למסקנה שהמחיר גבוה מהתועלת למרות שעכשיו אני שוקל שוב לנסות כי גם שיפור של נגיד 10% עדיף אל כלום. גם הוצע לי ע"י אותה רופאת כאב טיפול של הזרקות תחת שיקוף אבל דחיתי אותו כי הוא טיפול פולשני עם סיכונים שבשלב זה אני לא מוכן לקחת. לפני כמה זמן היגיע אלי ספר באנגלית בשם MIND OVER BACK PAIN, BY JOHN SARNO MD. שם הוא כותב בכותרת "THE FIRST BOOK TO IDENTIFY "TMS" AS THE TRUE CAUSE OF MOST BACK PAIN האם הנושא הזה TMS מוכר? אשמח לשמוע אל איזו שהם המלצות כאלו או אחרות עבורי.

שלום רב, הטיפול המושכל הוא להיבדק במרפאת כאב יחד עם הבדיקות הנדרשות, שם יחליטו על אופן הטיפול. איני מכירה את הספר אותו ציינת. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב