בלט דיסק והקרנה לרגל ימין !

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

07/03/2019 | 23:37 | מאת: קרן

רציתי לשאול לפני שנתיים התגלה לי בלט דיסק בגב התחתון לא יכלתי ללכת הייתי מרותקת למיטה עשיתי רפואה משלימה לא עזר כלום לכאבים מה שהחזיר לעמוד על הרגליים פיזיותרפיה עשיתי 12 טיפולים והכול הסתדר הכול היה בסדר במשך שנתיים לא היה שום דבר עד לפני חודש התחילו לי כאבים ברגל ימין מאחורי הברך ואז זה החמיר הכאבים ירדו לשוק חודש של גהנום עברתי לילות ללא שינה הייתי אצל רופא אורטופד שטען שזה דלקת ונתן כדור קספו לא לקחתי את הכדור כי הוא עשה לי רע עשיתי דיקור אבל נהייתה לי ריאקציה מהטיפול וזה לא עשה לי טוב החמיר לי את הכאבים עכשיו התחלתי השבוע פיזיותרפיה רק פעם בשבוע טיפול כמה זמן לוקח להחלים מכאלה כאבים אני מרותקת למיטה ולפעמים אני עושה גיחות קצרות וחוזרת חזרה למיטה ?

10/03/2019 | 15:01 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, רוב כאבי הגב עקב בלט דיסק חולפים תוך 3 חודשים. במידה שמתפתחת חולשה בשריר, יש לפנות לרופא ללא דיחוי. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב