מכונת הנשמה מחובר לצינורות

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

22/05/2018 | 23:47 | מאת: דנית

אבי הגיע לביהח לפני עשרה ימים, בגלל זיהום בריאות ודלקת ריאות, כרגע מצב הריאות זא ריאה אחת כבר לא תפקדה מזמן והיום כבר שני בריאות במצב לא טוב, אבי מחובר למכונת הנשמה וגם מורדם, טיפלנו בטפסים ובהמש לאפוטרופוס לאישור פיום, רציתי לדעת כמה זמן עוד אפשר לחכות או לזרז את הפיום על מנת שלא יסבול עם כל הצינורות שעוברים דרך הפה והאם המצב עכשיו מזיק לו כל עוד זה ימשך, ששאלנו אמרו שמחכים לאישור רופא אף אוזן גרון, האם לא מושכים אותנו וכמובן אנחנו בעדיפות לא דחופה אבא שלי בן 85, אשמח לתשובה מהירה

24/05/2018 | 15:08 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ניתוח פיום קנה במצב כזה אינו ניתוח דחוף ובחירת המועד לא אמורה לשנות דבר. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב