אבחון צילום mri

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

19/12/2016 | 10:24 | מאת: רונן

שלום אשמח לשמוע חוות דעת על תוצאות הmri שלי. מה חומרת המצב ואיזה טיפולים יכולים לעזור. תןדה מראש! L1 l2 הצרות רצסים והתעבות פאסטים L2 l3 צרות רצסים והתעבות פאסטים L3 l4 צרות רצסים והתעבות פאסטים L4 l5 צרות רצסים והתעבות פאסטים L5 s1 בלט דיסק מרכזי עם לחץ על השק הדורלי עם צרות רצסים והתעבות פאסטים עם שינויים ניווניים ביתר המרווחים.

רונן שלום, הממצאים שציינת משקפים בעיות בכל חוליות המותן המכונות חוליות למבריות L1-L5 ובעצב נוסף הממוקם מתחת לחוליות הלמבריות. היצרות הרצס הלטרלי הוא מצב בו קיימת היצרות במרווח של הנקב ממנו יוצא העצב השדרתי. המצב יכול להגרם כתוצאה מגדילת זיזים בתהליך דלקתי של הפרקים הסמוכים- פרקי הפצט, מתהליכי ניוון בדיסק עם היצרות מרווחים בין החוליות ועוד. מצב זה עלול לגרום לגירוי או לחץ עצבי על שורשי העצב ולכאבים, נימול וחולשה בגפיים התחתונות ואף השפעה על האיברים הפנימיים. ממליצה לך לגשת לד"ר לכירופרקטיקה המתמחה גם בהדרכה ביציבה נכונה וגם בהתעמלות שיקומית. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב כירופרקטיקה עדינה, רפואה משלימה, גלי הלם ומדרסים גבעת שמואל- 03-5324702, קריית טבעון- 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב