כאבי ראש בצד אחד של הראש - הרגשה של ריחוף

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

15/12/2016 | 21:17 | מאת: אסף

שלום רב, מזה שנים רבות אני סובל מכאבי ראש וסחרורות. מדובר בכאב שהוא רק בצד שמאל של הראש וההרגשה היא כמו של ריחוף. זהו כאב שהוא תמידי ומציק. פעילות גופנית כמו ריצה מחמירה את הכאב לרמות מטורפות ורק לאחר מספר שבועות הכאב נרגע או באמצעות דיקור מערבי. כיום, מספיק שארוץ כמה צעדים וארגיש הרגשה לא טובה של ריחוף אבל קצת יותר חזקה מבדרך כלל. ביצעתי MRI לצוואר, לכתף ולמוח והכל יצא תקין. רופאים טוענים שהבעיה כנראה נובעת מהצוואר. השאלה שלי איך ניתן לאבחן אם הבעיה נובעת מהצוואר (מהשרירים) או מהמערכת הוסטיבולרית? האם הרגשת הריחוף שמתחזקת בריצה של מספר צעדים מאפיינת בעיות מהצוואר? תודה רבה

אסף שלום, לדעתי כדאי מאוד שתיגש לבדוק את מצב חוליות ושרירי הצוואר ובעיקר בחלק העליון שלו. במקביל אתה יכול לגשת לרופא אף- אוזן גרון ולהתייעץ גם אתו. הרבה בריאות ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב קליניקה לכירופרקטיקה, רפואה משלימה, גלי הלם, כריות ומדרסים אורתופדיים גבעת שמואל - 03-5324702 קריית טבעון- 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב