כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

22/09/2016 | 22:45 | מאת: גלי

שלום, אני סובלת כבר כשלושה חודשים מכאבים עזים בגב התחתון בחוליות שבעמוד השדרה. הכאבים רק נהיים חזקים וחדים יותר. נשלחתי עי אורטופד למיפוי עצמות שיצא תקין. לאחרונה מרגישה זרמים והרגשת נימול. מה המלצתך? איך להמשיך ולמצוא את מקור הכאבים?

גלי שלום, למרות שמיפוי העצם יצא תקין , אין הדבר משקף שהמצב ברקמות הרכות תקין. כיוון שהבדיקות הנוספות כרוכות בתשלום גבוה או בקרינה גבוהה, אני ממליצה לך לגשת לאבחון ולטיפול בצורה שמרנית אצל ד"ר לכירופרקטיקה, בעלת הסמכה ממשרד הבריאות. את מוזמנת להגיע למרפאתי לבדיקה ראשונית ללא התחייבות ובמידת הצורך להמשיך בטיפול הכולל כירופרקטיקה, עיסוי שדרתי STT, תיקון לקויות יציבה ולימוד תרגילים לשיקום הגב. כמו שאמר היפוקראטס אבי הרופאים "הבט אל עמוד השדרה כי שם תמצא את שורש הבעיה" הרבה בריאות ד"ר אורלי פלטנר- המרכז לבריאות הגב סניף גבעת שמואל- 03-5324702, סניף קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב