כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

11/03/2016 | 12:04 | מאת: קרן

אני מטופלת ע"י כירופרקט. פגישה ראשונה התחיל שהיה לי סחרחורות פגישה שניה כבר עבר לי ושאר הפגישות הרגשתי ממש טוב אך פגישה 8התחיל לי כאבי צוואר חזקים חוסר שיווי משקל כאבים ברגליים ו בידיים עד כדי שאני בקושי יכולה לתפקד וגם עמעום בעניים וחולשה בגוף חזקה. אשמח לדעת מה עושים??

קרן שלום, לפנות דחוף לכירופרקטור - המצב לא נשמע תקין. בברכה ד"ר אורלי פלטנר המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל- 03-5324702, קריית טבעון- 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב