פריצת דיסק בעמ"ש צווארי

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

05/01/2016 | 09:09 | מאת: רועי

שלום רב ד"ר. קיבלתי תוצאת CT: c5-6 - בלט דיסק נוירופורמינלי ימני, המצר את הנוירופורמינה מימין. התעלה הגרמית תקינה. מבנה גרמי תקין. C6-7 - פריצת דיסק פרא-מדיאנית ימנית, עם לחץ על הרצס ועל הנוירופורמינה מימין. התעלה הגרמית תקינה. מבנה גרמי תקין. מה אני עושה עכשיו? אני שבור. האם לא אוכל להתאמן יותר בחדר כושר על משקולות? אני גמור מנטלית. אהבת חיי המכון כושר תיגמר? כל החיים לפח? האם טיפולי כירופרקטיקה יכולים לתקן? האם אוכל לחזור להתאמן? תודה, המיואש מהחיים

רועי שלום, אל תתיאש, פשוט צריך לפעול בדרכים הנכונות. טיפול כירופרקטיקה לשיפור מצב החוליות, השרירים והעצבים. הדרכה בהרגלי יציבה ושינה נכונים, כרית אורתופדית מתאימה, הדרכה בתרגילי התעמלות לחיזוק שרירי הצוואר, השכמות והגב העליון. גם המכון הכושר תוכל למצוא תרגילים מתאימים. אתה מוזמן להגיע לבדיקה ולייעוץ במרפאתי ללא תשלום בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב סניף גבעת שמואל - 03-5324702, סניף טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב