כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

28/07/2015 | 12:37 | מאת: טלי

שלום יש לי לפעמים כאב גב תחתון בהתכופפות בעיקר זה מורגש או בישיבה ממה זה נובע תודה

טלי שלום, כאב גב תחתון המורגש בעיקר בהתכופפות נובע לרוב מלחץ על דיסק שכן תנוחת הכיפוף מגבירה את העומסים על הדיסקים התחתונים באזור הגב התחתון. עקרונית, כאב תמיד נובע מגירוי עצבי, וכאב כרוני לרוב מקורו במפרקי החוליות או בדיסקים. אני ממליצה לך לגשת לד"ר לכירופרקטיקה לבדיקה ולטיפול כולל הדרכה בתרגילים לחיזוק שרירי הגב ולגמישות מפרקי הגב ולהקניית הרגלי יציבה נכונים. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב סניף גבעת שמואל: 0-3-5324702, סניף קריית טבעון: 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב