אתופן לכאבי גב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

19/04/2015 | 00:13 | מאת: מיטל

שלום. יש לי כבר זמן מה כאבים ספציפית בעצם הזנב בלבד, במצבים של ישיבה, מעבר לעמידה וכו'. אני במעקב אורתופד ובפיזיותרפיה. רופאת המשפחה שלי הביאה לי כדורי אתופן 400, אך אמרה שזה סיכון לקחת אותם משום שאני כרגע שנה לאחר ניתוח קיצור קיבה. ניסיתי ארקוקסיה בעבר, לא עזר כלל. האם מותר לי אכן לקחת את האתופן? (בשילוב עם כדורים שיעזרו לקיבה). כאבי הגב ממש חמורים, אשמח לעזרה. תודה!

מיטל שלום, אני אישית תמיד ממליצה לנסות טיפולים טבעיים לפני הלעטת הגוף בתרופות ובמיוחד כאשר קיים סיכון. את מציינת שיש לך כאבי גב וכאבים בעצם הזנב. יתכן שהכאב בעצם הזנב הוא הקרנה מבעיה בגב התחתון וכדאי מאוד שד"ר לכירופרקטיקה תבדוק את הגב שלך ותטפל בהתאם. קיימת גם כרית אורטופדית מיוחדת לתמיכת הגב התחתון - החיבוקית - מזמינה אותך לבוא ולנסות אותה. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב www.gav4u.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב