בלט דיסק - הקרנה לרגליים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

10/04/2015 | 19:34 | מאת: שחר

שלום. יש לי בלט דיסק l4-l5 בלט דיסק מרכזי עם לחץ על השק הדורלי ו l5-s1 עם לחת מרכי על השק הדורלי. הקטע הוא שהגב לא כואב לי אבל הבעיה היא הרגליים! השרירים שלי ברגליים תפוסים כל הזמן. מהברך ומטה כל השרירים מאחורה בשוקיים תפוסים וקשה לי לתפקד ככה הדבר גורם לי לעייפות. יש לציין שאין לי תחושה של נימול באצבעות אבל כן יש לי הרבה קליקים שאני הולך יחף. אמרו לי שיש לי דלקת אבל האם דלקת יכולה להיות 3 שנים ??? איך אפשר לטפל? מה עלי לעשות? אשמח תשובתך בבקשה.

12/04/2015 | 09:44 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, גירוי שורשי העצבים בגב תחתון כתוצאה מבלט דיסק יכולים לגרום לתופעות המתוארות בתלונתך. ממליץ לגשת לטיפול כירופרקטי. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב