כאבים ברגל שמאל ללא כאבי גב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

05/02/2015 | 14:38 | מאת: אלון

בשל כאבים ברגל חוסר יכולת לשבת בוצע סיטי ולהלן התוצאות קיימת קומפרסיה חולייתית בגובה l5 עם הקטנת גובה חוליה בשיעור של 30% בגובה l3- l4 נצפתה פריצת הדיסק פרה מדיאנית שמאלית עם לחץ על השק הטקלי ועל הרצסוס משמאל בגובה l4 - l5 הודגם בלט דיסק נרחב לחץ על השק הטקלי ועל הרצסוס מימין.קיימת spinal stenosis בינונית-קשה. בגובה l5-s1 בלט דיסק פרה מדיאני ימני נרחב עם לחץ על הרצסוס מימין ולחץ על השק הטקלי.השורשים הסקרליים הודגמו שמורים. לסיכום -שינויים דיסקוגניים רב גבהיים מרכיב שמאלי בולט בגובה 13-14 אשמח להבין מה צפי הכאב ממה נובע ומה הסבירות שיחלוף מעצמו.

05/02/2015 | 17:24 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום אלון, ה CT מראה פריצת דיסק ושני בלטי דיסק. הבעיה לא תחלוף ועלולה גם להחריף במשך הזמן. מומלץ לפנות לכירופרקט לטיפול שמטרתו הורדת הלחץ מחוליות עמוד השדרה ומהדיסקים. בנוסף הכירופרקט ימליץ לך על תרגילי מתיחה וחיזוק ספציפיים למצבך. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט 054-5707456

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב