בלט דיסק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

24/02/2014 | 12:47 | מאת: ליאת

שלום רב, מזה כשבועיים אני סובלת מכאבים חזקים בכף רגל שמאל. כך הרגל נפוחה ודי אדומה . מבדיקת CT שעברתי התגלה: היצרות דיסקלית בגובה L4-L5 ובגובה L5-S1 בגובה L4-L5 בלט דיסק נוירופורמינלי מיצר את הנוירופורמינה. בגובה L5-S1 בלט דיסק אחורי לוחץ על השק התאקלי. אציין כי אני בת 41 פעילה רצה כ 3 פעמים בשבוע ,מתעמלת ב סטודיו סי ומשחקת כדורשת בפעם בשבוע . התחלתי טיפול כירופרקטי (טיפול אחד) שבננתיים לא עזר בכלל. מה דעתך? האם הטיפול הכירופרקטי יכול לעזור ומתי? תודה רבה!! ליאת

11/03/2014 | 16:51 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, יכולים להיות מספר גורמים לכף רגל נפוחה ואדומה שאינם קשורים לגב התחתון. יש לבצע בירור למקור הנפיחות והאדמומיות. טיפול כירופרקטי (או כל טיפול פיזיקאלי אחר לצורך העניין) אינו קסם, זה תהליך הדרגתי המכוון להורדת הדלקת ושיקום האזור הפגוע. אינני בטוח במה מטפלים בך, כך שאינני יכול להגיב על אורך הטיפול הצפוי. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב