צריכה יעוץ לגבי מכשיר לכאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

29/01/2014 | 13:17 | מאת: מרינה

שלום לפני כשנתיים עברתי ניתוח DESECTOMY בL5-S1 עקב פריצת דיסק גדולה. כרגע בהריין בחודש האחרון. נכון לעכשיו אין לי כאבי גב חזקים, אך בכל מקרה קיימים קצת, במיוחד בכיפוף (אני יודעת שזאת פעולה האסורה/לא ממומלצת אבל אחרי לידה עם ילד קטן לא תהיה לי ברירה, אני אצטרך להתכופף). אני מפחד שאחרי לידה, עקב תזוזה של כל השלד באזור התחתון ואגן שוב יהיה לי פריצת דיסק. שמעתי על חגורה אורטופדית DDS 500 בחברת GLOBAL MEDIC שעובדת על לחץ, האם אתם מקירים אותה? עולי אם אני אשתמש בה חוליות החזרו למקום בלי לעשות נזק. פעם שעבר אחרי לידה, הלכתח לכירופרקת, היה שיפור קל לתקופה קצרה בנוסף אשמח לכל המלצה על נתנהגות נכונה אחרי לידה. תודה רבה מראש

02/02/2014 | 17:39 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום מרינה, החגורה מיועדת לטיפול בזמן פריצת דיסק. מומלץ ללכת לטיפול כירופרקטי כחודש אחרי הלידה וגם בהדרגה לעשות התעמלות עדינה שכוללת הליכות מתיחות וחיזוק שרירי בטן וגב. בהצלחה, דר יובל געש

02/02/2014 | 20:21 | מאת: מרינה

איפו אתה מקבל? אתה יכול להמליץ לי על כירופרקט טוב ובטוח במרכז? אני גרה ב פ''ת תודה

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב