בלט דיסק צווארי עם לחץ על שק דוראלי ...

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

20/10/2013 | 22:03 | מאת: מיכאל

שלום לפני כשנה עברתי ת.ד ונפגעתי בצוואר קל לאחרונה חלה החמרה בצוואר עם הקרנה לכתף ימין תוצאות בדיקת ct c2-c3 בלט דיסק אחורי ומרכזי קל c3-c4 בלט דיסק דיפוזי קל קוטר של תעלה גרמית בגובה הנ"ל 10 ממ c4-c5 בלט דיסק אחורי ומרכזי ולטראלי מימין עם לחץ על קידמת הק הדוראלי ועל העצב ההיקפי הימני מודגמת מלאות ברצסוס ובפורמינה ימנית קוטר של תעלת השדרה 7מ"מ c5-c6 בלט דיסק דיפוזי גורם ללחץ על השק הדוראלי עם היצרות של תעלת השדרה עד 8 ממ c6-c7 בלט דיסק דיפוזי קל בנוסף אני מצרף סיכום מומחה כתף חולשה ניכרת על שרירי שרוול המסובב בעיקר סופרה ואינפרספינטוס. emg פוענח כמדגים רדיקולופטיה c5 מימין התמונה הקלינית אינה מתאימה לפגיעה בשרוול המסובב אלא לרקע עצבי 1- מעקב מומחה עמ"ש ונוירולוג 2- במידת הצורך ביקורת לאחר ביצוע mri של הכתף בשאלה של ממצא תופס מקום פריסקפולרי הלוחץ על העצב הסופרסקפולרי

24/10/2013 | 14:12 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

ממליץ להיבדק ע"י מומחה עמ"ש כגון אורטופד או כירופרקט על מנת להחליט על דרך טיפול. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב