יחף/נעליים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

05/10/2013 | 10:16 | מאת: טל

שלום, בעלי סובל מכאבי גב כרונים עקב פריצת דיסק, בלט דיסק בעצם הזנב. ביום יום נועל נעלים סגורות (האש פאפיס) השאלה היא מה טוב יותר לגב בבית במצבו, ללכת יחף? עם סנדלי טבע? או משהו אחר? אודה על תשובתך

09/10/2013 | 17:51 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, ללא ממצא ברור בכפות הרגליים, רוב הסיכויים שזה לא באמת משנה. ממליץ על נעילת נעלים שאינן כפכפי אצבע או נעליים ללא כל תמיכה. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מרכז רפואי אסף הרופא - צריפין מרפאה לכירופרקטיקה מרכז ליגד 2, המעיין 4, מודיעין 08-9266335 www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב