דעתכם הערכתכם בנוגע למצב בריאותי

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

12/07/2013 | 22:59 | מאת: יוסי

שלום רב דוקטור אסא אני בן 55. לפי בדיקה קרדיולוגית ונברולוגית,הכל בסדר אצלי. לפי בדיקה אוטופדית,צילומי רנטגן ו CT ו EMG שינויים ניווניים קלים בגופי חוליות C6-7 שינויים ניווניים מזעריים במספר גופי חוליות,עקמת מזערית קמורה ימינה. שינויים דיסקוגניים בגובה חוליות L5-S1 C4-C5-C6-C7-D1 היצרות המרווח בלט גרמי ניכר לאחור. לחץ ניכר על השוק, היצרות מוצא השורשים. L3-L4-L5 בלט דיסק היקפי קל,לחץ קל על מוצא השורשים. L5-S1 היצרות המרווח בלט דיסק קל על לחץ על מוצא השורשים. לפי בדיקת EMG נצפתה פגיעה בשורשי העצב L5-S1 מה גורם למה ומה קשור למה? כאבים ותחושות שאני סובל מהם מזה כשנתיים. כאבים חזקים בבית החזה,תחושת זרמים וחשמל במקמות האינטימיים,כאבים רגליים בעיקר רגל שמאל מאזור הישבן והירך לאורך הקרסול וכף הרגל,היכווצויות שרירים ותחושת נימולים בשתי רגליים ודקירות שריפה בכף רגל שמאל. תרופות טרמדקס ליריקה אתופן ארקוקסיה וזיקות תחת שיקוף בב"ח, לא שיפרו את מצבי. אותם כאבים ותחושות כל יום. האם טיפול ניתוחי יעזור לי לשפר את מצב בריאותי? גם אחרי ניתוח אני אסבול מכאבים ותחושות הללו?

18/07/2013 | 11:07 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

יוסי שלום, תלונותיך יכולות להיות מוסברות על ידי מספר גורמים. אין באמצעי הדימות מספיק על מנת לתת לך אבחנה מדויקת. ממליץ לגשת לכירופרקט על מנת לקבל אבחנה ובמידת הצורך גם טיפול מתאים. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב