פריצת דיסק - הקרנה לרגל שמאל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

12/12/2012 | 00:01 | מאת: מתן

שלום אני בן 23 סובל מכאבים שמקרנים לרגל שמאל כבר שנתיים ..אני גם סטודנט שיושב ונח הרבה ..לפי בדיקת сt יש פריצה ב L5-S1 ..יש לי חולשה בשריר הירך רגל שמאל (muscle atrophy/wasting ,unilateral leg atrophy) רגל שמאל השריר נחלש או קרה לו ניוון בבלל לחץ על העצב גם כפי שראיתי יש לי קצת drop leg לפי ההליכה שלי...קניתי מכשיר tens ועם ultrasound therpay ..עד כמה הם יעזרו לי?? ..והאם השריר שנגרם לו ניוון יחזור או יחזור כמו חוזק שריר רגל ימין ...בעזרת המכשרים או גם בעזרת אימוני חיזוק רגל שמאל?? תודה

18/12/2012 | 21:50 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום מתן, טיפול ב TENS I וב ULTRSOUND יכול להקל על הכאב אך לא מטפל בגורם הבעיה: לחץ על העצב בעמוד השדרה. פנה לכירופרקט לאבחון של עמוד השדרה ותקבל טיפול שיסיר את הלחץ מהעצב. בנוסף לטיפול צריך לחזק שרירי גב ובטן ע"י פילאטיס או שחייה. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב