l4 l5 וכתוצאה מכך כאבים ברגלים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

23/10/2012 | 15:15 | מאת: חיים

שלום לפני מספר חודשים היו לי כאבי גב עשיתי בדיקת CT שהאבחנה בו היתה : L4L5 זיזים בולטים משולי הגוף החוליה L4 מימין מלווים בלט דיסק צדדי ימני עם דחיקת מוצא העצב הימני. L5-S1 הנקבים הבינלחוליתים מוצרים משמאל.מדרגה אחורית מזערת בין גופי החוליות,הדיסק הבינחולתית מנוונת עם תועת ואקום.מודגם בודש האחרון חזרו הכאבים רק שהפעם בשבוע האחרון אני סבל מכאב חלט אנלורי היקפי עם בקע אחורי שמאלי של הדיסקית המוחק את השומן האפידורלי הקדמי ולוחץ על השק הדוראלי ועל שורש העצב השמאלי. בחודש האחרון הכאבים חזרו קיבלתי זריקות סטרואידים הכאב בגב עבר אבל יש לי כאבים עזים ברגל שמאל אינני מסוגל ללכת אני מרגיש כאילו יש לי רגל עץ עם לחצים. מה עושים ? במיוחד לאדם כמוני שממש ממש פחדן מניתוחים!!(בן 43) תודה רבה

28/10/2012 | 21:16 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

חיים שלום, ממליץ לגשת לכירופרקט על מנת לקבל ייעוץ וטיפול במידת הצורך. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב