סדק בצלעות

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

20/04/2012 | 00:46 | מאת: שימי

שלום רב, לפני שבוע נפלתי מהאופניים על הצלעות, ביצעתי צילום רנטגן והרופא אמר שיש לי סדק בצלעות , הוא אמר לי לנוח מספר ימים, ימים אלו עברו ואני רוצה לחזור להתאמן במכון כושר ... עדיין ישנם כאבים בזמני התעטשות ונשימה עמוקה אך הכאב נסבל, האם ניתן לחזור לפעילות אימוני כוח של הרמת משקולות?

28/04/2012 | 21:22 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום שימי, צריך להמתין עם האימון עד שכאבים אלה יעברו. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב