הליכה עם משקולות

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

21/12/2011 | 12:52 | מאת: קרן

שלום אני בת 35+ אחרי לידה 1 במשקל 49 ק"ג רוב הפעילות הגופנית שלי כרגע היא הליכה ואני מעוניינת להוסיף משקולות לרגליים בזמן ההליכה.ברצוני לדעת אם זה בסדר ,אם כן אשמח לשמוע למה זה כן תורם לבניית שרירי? שריפת קלוריות?..ומה המשקל המומלץ בדר"כ לפי גיל ומשקל הגוף? תודה מראש

27/12/2011 | 18:22 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום קרן, לא מומלץ ללכת עם משקולות על הקרסול בגלל פגיעה ושחיקה של הברכיים. את יכולה ללכת ולהחזיק משקולות בידיים 1/2 ק"ג בכל יד ובהמשך לעלות ל1 ק"ג. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149רכה,

04/01/2012 | 16:09 | מאת: קרן

האם ניתן לכרוך את המשקולות בדיוק מעל הברך להליכה? ואם כן למה זה תורם? תודה מראש שמחה לשמוע את דעתך

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב