כאבי רגליים וגב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

30/07/2010 | 18:27 | מאת: רונית

אמי בת 81 בריאה מטבעה . לא בולעת כדורים פרט לכולסטרול.סובלת מהיצרות ותזוזה בחוליות הגב L4,5. יש השלחות קשות לרגליים . יש לה כאבים חזקים ואינה יכולה ללכת כמה מטרים. הרגליים משתתקות וכואבות ונהיתה בצקת בקרסוליים. היא מטופלת בדיקור. וזה עוזר מעט מאד. הרופאים ממליצים ניתוח. אילו כדורים ממולצים להרגעת הכאב... לפחות לתקופה הקרובה עד להחלה עם ללכת לניתוח.. היא בולעת איבופן 800מג' ופוחדת שתדפוק לעצמה את הכליות. איזה כדורים אתה ממליץ עם השפעה חזקה וללא תופעות לוואי????

01/08/2010 | 22:47 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום רונית, אין כדורים שיכולים להעלים כאבי גב. אני מציע לטפל בעזרת מתיחה של עמוד השדרה ובמקביל לבצע התעמלות או הליכה בבריכה. חפשי כירופרקט שמטפל בשיטת flexion-distraction. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט טורטשינר 1 רמת-אביב, ת"א 03-6470119 ארז 308, גאליה 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב