ספונדילוליזיס וליסטזיס ב L5

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

03/12/2008 | 22:24 | מאת: נדב

מזה שנה וחצי אני סובל מכאבים בגב תחתון (עד נימלול בגב הרגל). עברתי פיזיוטרפיה ושוחה קבוע אך הכאב נשאר. בדיקת CT מראה על ספונדילוליזיס בקשת אחורית של L5, ספונדילוליסטזיס דרגה 1 של גוף L5 על גבי S1. כיצד מומלץ לטפל בבעיה?

04/12/2008 | 12:15 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום נדב, ספונדילוליסתזיס היא גלישה (תזוזה) של החוליה והדבר גורם לפגיעה בתפקוד עמוד השדרה. יש מספר אפשרויות לטפל בכך בכירופרקטיקה אך קודם כל יש לאבחן את תפקוד החוליות והעצבים. פנה לכירופרקטור לבדיקה ואבחן ויציע לך טיפול מתאים. בהצלחה, ד"ר יובל געש http//:drgaash.googlepages.com

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב