בריחת שתן לאישה בגיל 42

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/11/2016 | 16:07 | מאת: רוני 123

שלום רב. אני בת 42 לאחר לידות לפני 11 שנה החלה בריחת שתן קלה והיום הבעיה מחרימה במיוחד בפעילות גופנית (ריצה ) רוצה לדעת מה כרוך בנושא הניתוח ואם זה עוזר לתווך ארוך. שאלה נוספת לאיזה רופא צריך לקבוע תור להתחיל טיפול בנושא. תודה מראש

שלום רב, את מתארת בריחת שתן במאמץ. קיימות אופציות טיפול שמרניות וכירורגיות הכוללות: פיזיותרפיה לרצפת האגן לייזר נרתיקי ניתוח של השתלת סרט תחת השופכה למידע מפורט ןנרחב יותר - את מוזמת להכנס לאתר שלי: http://www.dr-alcalay.co.il בברכה פרופ' אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה