דליפת שתן בלילה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/05/2015 | 12:48 | מאת: שרון

שלום בחודשים האחרונים סבלתי פעמיים משתן שברח לי בלילה מה כוללת הבדיקה לאבחון הבעיה ? האם כולל גם בדיקה רקטלית ? תודה שרון

שלום רב, דליפת שתן בלילה הקורית פעמיים בלבד אינה מחייבת בדיקה אורודינמית או בדיקה חודרנית כשלהי. ממליץ לך לבצע בדיקת שתן כללית ותרבית, בדיקת אולטרא סאונד של הכליות והשלפוחית ולהוועץ באורוגינקולוג. ב ב ר כ ה , דר. מני אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה