תכיפות במתן שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

11/09/2010 | 21:37 | מאת: אלה

שלום, תודה על הפורום המושקע שלך. סבלתי תקופה מבעיה של דליפת שתן במאמץ ותכיפות במתן שתן, בעיקר בלילה. במרץ עברתי ניתוח TVT וגם עניין התכיפות כביכול נפתר ובמשך חמישה כאילו נולדתי מחדש. לאחרונה חזר עניין התכיפות ותחושה של חוסר התרוקנות, צריבה וכדומה. עשיתי בדיקות ואין דלקת. הורדתי קפה, לוקחת חמוציות וויטמין C ואין שיפור. כל הזמן בתחושה של גירוי בשלפוחית המייצר צורך להשתין. מה דעתך? כיצד עלי להתקדם בבירור ומציאת פתרון לבעיה המציקה הזאת? תודה

13/09/2010 | 05:33 | מאת: ד"ר קונדריאה

יש לברר התרוקנות הכיס ואפשרות של חדירת הסרט לכיס- המתאיןם ביותר הוא הרופא המנתח. בברכה

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה