צניחת שלפוחית לאחר לידה,................. ................

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

28/02/2017 | 12:12 | מאת: דנה...........................................

שלום נאמר לי שיש לי שלפוחית ירודה אחרי חודשיים אחר לידה ולחזור לבדיקה עוד 3 חודשים מזה אומר תודה...........

שלום רב, סימנים של צניחת רצפת האגן יכולים להופיע לאחר לידה, ולאחר מספר חודשים לסגת. ממליץ להמשיך לבצע מעקב, ולהתחיל בפעילות של שיקום - פיזיותרפיה לרצפת האגן בשלב ראשון. \ בברכה, פרופ' אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה