ריור אצל ילדים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

20/05/2003 | 19:23 | מאת: נחמה

שלום, שמי לורן גרין ואני קלינאית תקשורת מקנדה שעובדת בישראל. אני מחפשת אינפורמציה על ריור בעברית אצל ילדים ללא קשיים נוירולוגים ידועים. מטרתי היא לתת להורים חומר קריאה על הנושא, אשמח עם תעזרי לי

לדעתי אין הרבה חומר בעברית בנושא זה. אינני יכולה לחשוב על מקור של חומר להורים, במיוחד בגלל שלתופעת הריור יש סיבות רבות (תת תנועתיות של חלק האורו-מוטורי, היפוטוניה, קשיי נשימה במערכת הנשימה העליונה, ירידה קוגניטיבית, ירידה בתחושה ועוד) עם יש סיבה ידוע לריור תוכלי להפנות לספרות ספציפית, אחרת אין לי מקורות בעברית להורים. אם את קלינאית תקשורת חברה באגודה תוכלי להפנות את השאלה לפורום המקצועי (סגור לקהל הרחב) ולשאול את יתר הקלינאיות. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה