חוסר שיווי משקל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

31/07/2001 | 09:19 | מאת: רבקה

בעקבות טיפול בגראמצין אני סובלת בבעיית חוסר משקל כשנה וחצי. בבדיקה אלקטרו-ניסטגמוגפית יש עדות לתיפקוד מוחלש של המערכת האוסטיבולרית הפרפית. ששאלתי אם יש תיקון לבעיה ומה.

31/07/2001 | 22:11 | מאת: ד"ר ארז בנדט

פיזיותרפיה וסטיבולרית ו...זמן. לא טיפול תרופתי.

02/08/2005 | 00:24 | מאת: נטע

שלום רב, אני סובלת זה מספר חודשים מתופעה של סחרחורות. זה לא שאני מרגישה" שהעולם מסתובב", אלא יותר תחושה של חוסר יציבות, כאילו אני צועדת על קרקע לא יציבה, כמו טרמפולינה, ותחושת חוסר מיקוד בעיינים. כמו כן אני חשה לעיתים כי אני עומדת ליפול, על אף שהדבר לא קרה מעולם. האם ייתכן שאני סובלת תופעה וסטיבולרית? כיצד ניתן לאבחן זאת?

מנהל פורום אף אוזן גרון